Een Toegewijd Team van
Ontwikkelaars Inhuren

Twijfelt u of u een toegewijd team nodig heeft?
Lees Jeff’s verhaal en leer hier meer over

Ontvang Een Offerte
Ontmoet Jeff

Jeff runt een snel groeiend bedrijf. Hij is een professional, altijd georganiseerd, betrokken bij alle aspecten van zijn bedrijf en werkt hard om bedrijfsactiviteiten uit te breiden. Zijn bedrijf staat op het punt van een doorbraak in de markt. Maar om een project te ontwikkelen dat cruciaal is voor de behoeften van het bedrijfsleven zal Jeff meer webdevelopers moeten inhuren.

Wat zijn Jeff’s zorgen?

Jeff en zijn team van webdevelopers schetsten de omvang van het project en kwamen tot het besef dat bepaalde expertisegebieden zullen moeten worden uitgevoerd door nieuwe webdevelopers. Jeff heeft een aantal vraagstukken die moeten worden gedekt

Vaardigheden
Goede webdevelopers die gespecialiseerd zijn in bepaalde vakgebieden kunnen moeilijk te vinden zijn.
Kennis
Zijn team is niet in staat om de kwaliteit van het werk van de ingehuurde specialisten te beoordelen.
Expertise
Het team heeft niet genoeg kennis om de beste kandidaten te selecteren.
Schaalbaarheid
Hij heeft een team nodig dat flexibel genoeg is om aan de huidige zakelijke behoeften te voldoen.
Uitbesteding lijkt een voor
de hand liggende oplossing?

Maar Jeff en zijn projectmanager willen graag een proces met efficiënt projectmanagement waaraan een toegewijd team van professionals deelneemt en uitbesteding is maar zelden in staat daarin te voorzien. Jeff wil volledige controle over het team en wil het laatste word hebben in het selectieproces dat wordt gestart om te kijken welke mensen het beste passen in zijn team.

Jeff huurde Maven in

Jeff nam contact met ons op en vroeg naar de mogelijkheden. We waren in staat om in zijn behoeften te voorzien en hielpen hem in slechts een paar weken om zijn A-team samen te stellen en in te huren met een minimaal risico voor zijn bedrijf.

Waarom Maven?

Bij Maven hebben we een buitengewoon gekwalificeerd team van webdevelopers, die ondersteund worden door ervaren projectmanagers. Het inhuren van de juiste specialisten is altijd onze hoogste prioriteit geweest en ons succes is grotendeels gebaseerd op de competentie en creatieve kracht van de mensen die we inhuren.

De kennis van onze oprichters over de developer community en de ervaring in de samenwerking met een breed scala van webdevelopers stelt ons in staat de beste specialisten voor elk project te selecteren. Onze sollicitatieprocedure zorgt voor een geringe selectie van de meest deskundige en bekwame kandidaten waaruit u vervolgens een keuze kunt maken.

Het vakgebied van Maven omvat een breed scala aan technologieën:
Magento 2
HTML5,CSS3
Virtualisatie: Vagrant, Docker
Varnish
Magento 1, Magento hoge belasting
JavaScript
MySQL
PHP5, PHP7
OroCRM, OroCommerce, OroPlatform
jQuery, Prototype, Node.JS
NoSQL (MongoDB, Redis, Solr, Elasticsearch)
API: REST, SOAP, XML-RPC
Zend Framework, Symfony2
Magento snelheidsoptimalisatie
Message brokers: IronMQ, SQS, RabbitMQ
Patronen: MVC, MVVM, Microservices, Hexagonal
Ja! Ik wil gebruikmaken van Maven
Voordelen
We selecteren de juiste ontwikkelaars met een unieke set van vaardigheden. Onze klanten hoeven alleen maar de gewenste kandidaten aan te wijzen.
Onze klanten vermijden administratieve en HR-gerelateerde kosten.
De ontwikkelaars die we inhuren voor onze klanten werken uitsluitend aan het project van de klant en rapporteren aan de projectmanager, die afkomstig is uit het eigen team van de klant.
We begrijpen de behoeften van onze klanten en zoeken naar de beste match. Ons proces stelt ons in staat de beste kandidaten binnen 6-8 wekente vinden en in te huren.
Er zijn geen verborgen kosten: als klant betaalt u gewoon een vast bedrag per maand.
Het ingehuurde personeel werkt samen met onze hooggekwalificeerde specialisten en heeft toegang tot hun expertise.
Onze klanten betalen alleen voor de ingehuurde ontwikkelaars, niet voor de aangeleverde cv’s.
Onze klanten kunnen ervoor kiezen om een specialist te ontslaan wanneer zij dit in de eerste 3 maanden vooraf (minimaal 2 weken van tevoren) bij Maven aankondigen of het bericht binnen 1 maand na afloop van project doorgeven.
Onze Aanpak
We leren over het project van de klant en uitdagingen die men tijdens de uitvoering tegenkomt.
Wij zorgen voor de werkruimte, doen het papierwerk en betalen het salaris.
We zoeken naar geschikte kandidaten en nemen interviews af.
We bieden ondersteuning en controle.
Wij stellen onze klanten in staat om de beste kandidaten zelf te interviewen.
We maken gebruik van Jira en de volledige Atlassian stack, Redmine en andere task managers.
Onze klant heeft altijd het laatste woord in de selectie van de kandidaten.
Wij bieden logboeken aan voor elke ontwikkelaar en elke taak als onze klant geen eigen registratiesysteem tot zijn beschikking heeft.
Daag ons uit met uw project en wij reiken u onze oplossing aan
Hoe we Jeff van dienst konden zijn

Voor Jeff’s project hebben we geholpen om aanvullende criteria te formuleren op basis van de informatie die we kregen over het project. Specialisten van Maven startten de selectieprocedure en Jeff hield vervolgens gesprekken met de geselecteerde kandidaten om de personen te uitkiezen die het beste pasten bij zijn team zowel op professioneel als persoonlijk vlak.

Wij huurden deze ontwikkelaars in en doordat ze samenwerkten met het team van Maven hadden de ingehuurde medewerkers ook toegang tot de expertise van de beste webdevelopers op de markt. Tegelijkertijd bleven de medewerkers toegewijd aan het team van Jeff en werkten ze uitsluitend aan zijn project.

We boden op verzoek van Jeff code herziening aan om de kwaliteit van het werk van Jeff’s nieuwe teamleden te garanderen.

Hoe Jeff erdoor geholpen werd

Tegenwoordig heeft Jeff’s bedrijf een schaalbaar en flexibel team van zeer professionele webdevelopers die nauw samenwerken met zijn projectmanager.

Door Maven in te huren is Jeff erin geslaagd om een langdurig en kostbaar wervingsproces te vermijden; net als andere HR-gerelateerde en administratieve kosten.

Grijp uw kans en huur Maven in!
Klanten die ervoor kozen om toegewijde ontwikkelaars in te huren via Maven
BuyerQuest is marktleider in bedrijfsapplicatie software en eProcurement die samenwerkt met industrieën en bedrijven van elke omvang. BuyerQuest huurde Maven E-commerce in om een toegewijd team van 3 – 7 personen samen te stellen dat door een projectmanager van BuyerQuest zal worden gemanaged. http://www.buyerquest.com/
BabyPark is de grootste kindergoederen megastore van Europa en is gevestigd in Nederland. Het bedrijf huurde Maven E-commerce in om een toegewijde software developer te selecteren die aan hun projecten kon werken en tegelijkertijd rapporteerde aan hun projectmanager.
http://www.babypark.nl/